Galé

Vidamar

Endast sanddynorna skiljer området på Vidamar från havet med sin kilometerlånga sandstrand Praia dos Salgados. Radhusen i två plan med bl.a. egen pool och garage under villorna ligger dessutom i direkt anslutning till Salgados golfbana, mittemellan de båda kustorterna Armação de Pêra och Galé.

Området består av ett hotell och ett flertal radhus kallade Villas, där de avskilt placerade husen ligger på bekvämt avstånd från hotellområdets puls. Förutom 4 olika restauranger på Vidamars eget område finns ytterligare flera traditionella portugisiska restauranger inom en kvarts promenad där bl.a. restaurangen Museu dos Salgados är ett måste att besöka. Mataffärer finns också i närheten och för storhandling finns Algarve Shopping Center ca 15 minuter bort.

Vill ni rå om er själva vid sidan av golfspelet har ni fri tillgång till SPA del Mar med bl.a. sin uppvärmda inomhuspool, uppvärmda och grunda utomhuspool, jacuzzibad, bastu, ångbad samt gym med vikter och maskiner.
Eller varför inte njuta av en strandpromenad i solnedgången på den 7 kilometer långa sandstranden med sitt intilliggande naturreservat och omfattande fågelliv.

På golflediga dagar kan ni dessutom ta hotellets fria shuttle eller egen hyrbil till mysiga Gamla Stan i Albufeira.

Villas

Radhusen i två plan som omnämns Vidamar Resort Villas är lyxiga! Med sin moderna stil och tilltagna ytor skapas en härlig rymd där det är lätt att känna sig riktigt hemma. De 135 kvm stora husen fördelar sig på två sovrum med vardera tillhörande badrum på övervåningen, gediget utrustat kök, ytterligare badrum, matplats samt stort vardagsrum med soffa och medieanläggning på bottenplan. Öppnar ni sedan altandörrarna från vardagsrummet når ni er privata uteplats i sydvästläge med egen pool!
Som om inte detta vore nog med bekvämligheter, finns också en trappa inifrån huset ner till källarplanets egna garage där ni har plats för två bilar.

Ett fåtal Villas med endast ett sovrum kan bokas till något lägre pris.
I lägenheten finns naturligtvis fritt wifi och städning/byte av linnen sker som vanligt en gång per vecka.

I direkt anslutning till boendet ligger Salgados golfbana som är en av de nio banor som ni kan välja att spela på.

Golfbanorna

Ni spelar på nio högklassiga banor i härligt omväxlande terräng och med hög standard. En av banorna ligger 200 m från boendet och de övriga nås med bil. Fyra av banorna har de senaste åren arrangerat kvalet till European Senior Tour och en annan kommer arrangera en Europatourtävling i maj. Som ni förstår erbjuds en utmaning och upplevelse för alla spelare. Klicka för att läsa mer.

Gramacho »
Val da Pinta »
Alto Golf »
Silves Golf »
Vila Sol »
Palmares »
Morgado »
Alamos »
Salgados »

KartaVisa större karta

Pris & Bokning

Välj den boendetyp och det golfpaket som passar dig för att se pris.
Läs mer om våra golfpaket nedan.

Pris: 450€ / person

1 € = 10.7 SEK

Priserna gäller när två personer delar lägenhet (28 nätter). Kontakta oss för priser vid annat antal personer.

Boka nu

Fakta

Byggnadsår 2013
Internet (wifi+kabel) Ja
Städning 1 gång/vecka
Fri parkering Ja (garage)
Närmsta golfbana 200m
Samhälle 2,5km
Strand 200m
Mataffär 500m

Faciliteter

Reception Ja (24h)
Restaurang Ja (4st)
Pool Ja (flera + egen)
Bar/Lounge Ja (5st)
Gym Ja
Spa Ja
Bastu Ja
Turkiskt bad Ja
Shuttle-buss Ja (till Albufeira)

Fullständiga fakta »

Våra golfpaket

Golfpaket 10 (totalt 10 rundor)
- valfritt fördelade på Golfvistelses nio olika banor

Golfpaket 15 (totalt 15 rundor)
- valfritt fördelade på Golfvistelses nio olika banor

Golfpaket 20 (totalt 20 rundor)
- valfritt fördelade på Golfvistelses nio olika banor

Oavsett golfpaket fördelas antalet beställda rundor helt individuellt och valfritt bland de nio olika banorna. Golfvistelses banor är:

Gramacho »
Val da Pinta »
Alto Golf »
Silves Golf »
Vila Sol »
Palmares »
Morgado »
Alamos »
Salgados »

Varje vecka erbjuder vi fem dagar med gemensamt spel eller lagtävlingar. Rundorna kan då spelas på dessa förbokade tider, på de gemensamma tävlingarna eller på helt egenbokade tider.